torstai 29. marraskuuta 2012

"Mie näytän ihan sulaneelta mehujäältä"

Otsikko tiivistää tunnelmat viimeisimmän hiustenvärjäilysession jälkeen.

 (Olin tänään luova ja käytin itseäni kamerajalustana.)

Värjäsin latvat Crazy colorin Bubblegum bluella ja muutaman paksuhkon raidan hiusten yläosaan samanmerkkisellä Candy flossilla. Vaaleanpunainen ei ainakaan kuvassa erotu hirveästi, mutta toi se kivaa vaihtelua kuitenkin.

Näytän muuten yllättävän pirteältä siihen nähden että tulin äsken kotiin :D Olin eilen juhlimassa englannin ainejärjestön pikkujouluja ravintolalaiva Wäiskissä! Oli taas hurjan hauska ilta, sain secret santalta pienen pullon salmaria ja olin iloinen. Muut sai kyllä vielä luovempia lahjoja, paketeista paljastui muun muassa särkylääkkeitä ja kurpitsa. Pari tyyppiä piipahti meressä uimassa (siitä on muodostumassa jo vuotuinen perinne) ja jostain syystä illan teema tuntui olevan miesrakkaus. Ei siitä sen enempää.

Päällä miulla oli Elisan lahjoittama kaulakoru ja kirpparilta viime viikolla ostamani Bik Bokin mekko! (Kantsii käydä Kaivarin Kanuunassa, se on miun tähän mennessä lempparein kirppari Helsingissä!) Siinä on hurjan nätti selkämys, josta en saanut päällä otettua kuvaa.


Semmonen! Mut apua kattokaa nyt tätäkin kuvaa, tää vois melkein olla jostain vakavastiotettavasta tyyliblogista, mut ei. Nurkasta pilkistää psyduck. Luovutan. Tai sit vaan juoksen läpi tuulen ja tuiskun (Helsinkiin on tullut talvi!) sovittamaan haalareita. Jee! Opiskeluelämä on kivaa! T. Jutta, jonka pitäisi tälläkin hetkellä olla Structures of English -luennolla. Hups.

2 kommenttia:

  1. jos oot sulanu mehujää nii ainaki oot söpö sulanu mehujää hei! ps nauroin psyduckille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mehujäisin kohteliaisuus mitä oon ikinä saanu! eiku siis kiitti :D ja joo. psyduck. .

      Poista