perjantai 23. marraskuuta 2012

Uhrauksia uhkapeleille

Oon taas menettänyt kaikki rutiinit elämästäni, kello on puoli yksi aamuyöllä ja kävin juuri laittamassa pyykit koneeseen. Ei tässä muuten mitään, mutta huomenna ois luvassa kevyt kahdentoista tunnin työpäivä, iltapäiväneljästä aamuneljään.

Töistä puheen ollen (ja otsikkoon viitaten), huomaako kukaan tuttu tai muuten vaan seikkailujani aiemminkin seurannut mitä seuraavasta kuvasta oikein puuttuu?


 (yritin tehdä tähän väliä ettei seuraava kuva heti spoilais, haha)

 .
 .
 .


Oikeita vastauksia on jopa kaksi!

Huulen alta puuttuu smiley! Pomo ei arvostanut sitä niin kävin eilen vaihdatuttamassa sen suoraan koruun, joka ei näy huulen alta mihinkään. En halunnut luopua siitä kokonaan, vaan aion opetella itse vaihtelemaan tuota korua, vaikka se onkin aika kamalaa. Tykkään vaan siitä sen verran paljon, ja onhan se tuossa epämääräisesti vinossa keikkunut jo vuoden ja neljä kuukautta ja tuntuu osalta minuu itteeni.


Toinen juttu taas on että miun hiustenväri on kummallisen tavallinen. Vain hento vihreä sävy latvoissa jäljellä tavanomaisesta sinisestä. Sinistä ei onneksi kielletty kokonaan, kehotettiin vain että hiukset saisivat olla "vähän vähemmän siniset". Tämän ongelman aion kuitenkin ratkaista värjäämällä vain hiusten latvoja ja pitämällä hiukset töissä nutturalla.

(Kuvassa hiukset reilu kuukausi sitten, taustalla miun kämpän kaapinovet, joihin oon kiinnitelly innoissani valokuvia. Laitan myöhemmin parempaa matskuu, tää on vaan miun FB profiilikuvaks nappaama kuva, jonka pienensin aika pieneks enkä näköjään tallentanut isompaa versiota. :D Hups.)

Ohhoh nyt onkin aika juosta kellariin heittämään pyykit kuivuriin! Muistakkaa kommentoida! :---)

6 kommenttia:

 1. ohhoh, ompa outoa nähä kuva jossa smileya ei oo :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki! ...tai no siis miusta on outoo se kun katon peiliin niin oikeesti nään hampaani :D:D ja yritän vähän välii ettii sitä kielellä :''D

   Poista
 2. rakastan tota sun lävistystä! :)

  VastaaPoista
 3. apua, varo ettei siusta tuu liian sellasta Normaalia! okei, tosin elät niin extremeä elämää kyllä nyt yömaailmassa ja päivämaailmassa että ehkä sellasta vaaraa ei oo :-D

  -elisamuminyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyi ei miusta tuu sellasta Normaalia. ja joo I walk on the wild side and stuff! hihihh tulin just ekasta työvuorosta ja oli niiin kivaaaa!!! ok oon hiljaa. (päivämaailmasta ei puhuta)

   Poista