sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Yläluokkaa

Eilen kilistelin hienostuneena halvalla viinillä vaihtareitten Upper Class -teemasilla sitseillä! (Oletan ettei sitsit ole käsitteenä kaikille tuttu, tiivistettynä ne on siis lähinnä yliopisto-opiskelijoiden suosima akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään kolmen ruokalajin illallinen, lauletaan, juodaan ja lauletaan lisää. Virallisuusaste vaihtelee tosi paljon, eilen suurin osa porukasta oli suht levottomana liikenteessä ja koko ilta oli aikamoista kaaosta. :D Vaihtarit on kyllä yleisestikin aika tulisielusta porukkaa suomalaisiin verrattuna.)

Koostin asukokonaisuuteni paniikissa puolta tuntia ennen sitseille lähtöä, mutta ehdin kuitenkin napata siitä tosi laadukkaan salamaräpsyn!

...tulipas siitä suhteellisen massiivinen, en tiiä mitä teiän näytöt tykkää :D Mutta tosiaan! Mekko on H&M:n alennuksista Imatralta (kattelin tota samaa jo Milanossa hahah) ja se on ihanan värinen ja kivan hulmuava. Tosin viime yönä oli aika Marilyn-fiilikset tuulen kanssa... Helmiröykkiö on myös H&M:ltä, tosin joskus pari vuotta sitten ostettu. Korkkarit tosi yläluokkaisesti Citymarketista!

Yritin panostaa naamaan vähän tavallista enemmän, mutta oon vissiin aika toivoton tapaus kun lähtöä tehdessäni huulipunaa löyty _hiuksista_. Vielä jostain äärimmäisen epäloogisesta kohdasta pään päältä. Joo. En tuu muutenkaan nykyään enää yhtään toimeen huulipunan kanssa, mikä on tosi harmi kun se näyttää niin kivalta. Eilenkin kävin alkuruuan jälkeen ottamassa noi pois kun ahisti liikaa höh.

Mut tällasta tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte? :--)

6 kommenttia:

 1. uuu, mii laiks joor mekko veri paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jopas! eikun siis kiitos kiitos aadaseni (zeni...sensei) :----)!

   Poista
 2. IIIH toi minttumekko on suussasulavan upee! Omnom!

  VastaaPoista
 3. jee tykkään mekosta ja siun hiuksista kovasti kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en tykkää miun hiuksista, ne on kovin ikävystyttävät kun sinisestä on jäljellä vaan vihertäviä jämiä :---( mut hyvä et joku tykkää, kiitos! :--)

   Poista