lauantai 22. joulukuuta 2012

Elämää pelipöydän takana (ja muuallakin)


(This is my serious face. Oikeesti oon ihan hyvillä mielin töihin lähdössä, mut joskus pitää ottaa kunnon zen-hetki että jaksaa promillerikkaita asiakkaita.)

Vedän nyt melkosella työnarkomaanimeiningillä tän vuoden joululoman ja ehdin kotiin Joensuuhun vaan vajaaksi viideksi päiväksi. Mut töissä on just kivaa!

Eilenkin sain keski-ikäisen hongkonglaisen miehen puhelinnumeron pienellä paperilapulla kun se kätteli minuu pelin lopuksi. Siis sillai tosi tyylikkäästi siinä kättelyssä se siirs sen lapun miun käteen. Jokainen yö tuo uusia jänniä kokemuksia! Tähän mennessä oon päässy selittämään miks puoliks syödyt makkarat ei valitettavasti käy panokseksi (ei käy muuten auton avaimetkaan) ja tekemään töitä ison pornoa pyörittävän TV-ruudun edessä. Oli muuten hauska ilta.

Oon kuitenkin myös tunnollisesti suorittanut yliopisto-opintoja ja ylläpitänyt sosiaalista elämääni, joten eniten tästä hektisestä elämäntyylistä kärsii varmaan miun asunnon yleinen siisteystaso, josta kiva esimerkki tässä alla:


Aion vielä joskus tehdä siitä taas siistin ja fiinin ja ottaa siitä astetta edustavampia kuvia tänne. Se on oikeesti kiva. (Huomatkaa viherkasvi!! Se on täällä hoidossa joululoman ajan, sen nimi on Alphonso.)

Tässä postauksessa ei nyt oikein ollut mitään pääideaa, joka ois kantanu tän läpi ja saanu teiät lukemaan tän loppuun. Ehkä ens kerralla. Syytän univajetta. Huimaako teitäkin muuten kun kävelette pysähtyneitä liukuportaita ylös tai alas?

...joka tapauksessa rauhallista joulua kaikille! Olkaa mahat täynnä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti