maanantai 7. tammikuuta 2013

Elämän pieniä, suuria ja valtavia iloja


Tänä maanantai-iltana minua ovat ilostuttaneet seuraavat asiat:


Punainen antiikkikynttilä. En ollutkaan suunnitellut sellaisen tuohon hienoon jalustaan hankkimista kuin vasta puoli vuotta. Siinä se nyt on, ja hieno onkin.


Täydelliset kengät. Seikkailin yksi päivä ihan yksin Itäkeskukseen ja ahdistuksesta selvittyäni (se paikka on ISO) löysin nää ihanuudet Spirit Storesta. Alkuperäinen hinta seittemänkymppii, alehinta kakskymppii. Ei miulle ikinä käy näin oih.


Joululahjakarkit ja Breaking Bad. Selityksiä ei kaivata.Kaksi päivää vanhat kiharat ja smiley taas pitkästä aikaa näkyvillä! Ostin siihen uuden korun, jossa on aivan valtava pallo, siitä en erityisemmin tykkää, mutta menköön nyt tämän kerran. Käyn ostamassa Camdenista uuden, sillä YLIHUOMENNA LONTOOSEEN! Se oli se otsikon lupailema valtava ilo. Tätä on odotettu. 

Mikä teitä on viime aikoina ilostuttanut? :--)

(Nää kuvat on vähän tämmösiä kun napsin nää halvalla pokkarilla, jonka ostin vasta reissukuvailuja varten. Halusin sellasen jonka hävittämisestä ei tulis liian paha mieli. (En kyl tiiä huomaako tässä laadussa oikeesti mitään eroa kun oon muutenki ollu viime aikoina tosi laiska kuvaamaan hyvin :D))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti